Direk Sohbete Giriş

12 Eylül 2013 Perşembe

Roulette Chat

roulette chat
Fransızca Rastgele Chat Rulet
      RouletteChat tamamen Fransızca olan chat sitelerinden biri. Eğer Fransa’dan bir partner ile buluşmak istiyor ve tanışmak istiyorsanız bu siteyi tercih edebilirsiniz. Sitenin hemen hemen bütün özellikleri ücretsiz ve çoğu chat özelliği için üyelik almanız zorunlu değil. Hatta bulunmuyor bile.

Sitenin tam ortasında bulunan “Chattez” butonu sizi text chat özelliği olan bir chat roulette sayfasına yönlendirecek. Burada istediğiniz gibi bir partner bulabilmeniz mümkün ancak sitenin üyeleri genellikle Fransızca konuşmayı tercih ediyorlar.

Roulettechat’in de başka bir dil seçeneği de bulunmuyor. Eğer isterseniz google translate yardımıyla burada konuşabilirsiniz. Fransızca biliyorsanız zaten sorun yok. 16 yaşının altında olan kimseler için bu bölüm uygun değildir.

Roulette Chat’in 18 yaş üstü chat özelliği için ise bir program indirmeniz gerekiyor. Bu program tamamen güvenilir ve bilgisayarınıza ek olarak herhangi bir uygulama indirmiyor. Bu programda sizden kayıt yapmanız isteniyor. Kayıttan sonra partnerlerinizle konuşabiliyorsanız ama Fransızca bilmiyorsanız bu uygulamadan uzak durmanızı öneririz.

Rulet Chat ile Multi Kameralı Chat Özelliği
       Roulettechat’in bir de multi chat servisi bulunuyort. Dilerseniz bu chat servisinden de faydalanabilirsiniz. Burada kamera kullanan bayanları da bulabilirsiniz. Üstelik cinsiyetlerini kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. Bu chat servisi için site alternatif olarak sizlere İngilizce dilini de sunmuş.

Son olarak da sitede Cam to Cam chat özelliği bulunuyor. Bu daha çok kameralı chat rulet sistemine benziyor ve daha önce chat rulet kullandıysanız bu siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sistemi kullanmanız için 18 yaşında olmanızı tavsiye ederiz.
http://www.roulettechat.fr/

0 yorum:

Yorum Gönder