Direk Sohbete Giriş

7 Eylül 2013 Cumartesi

Chatroulette Kız Bulma Yöntemleri

chatroulette kız bulma
Chatrulet Kızlarını Ayarlama - Bulma
       Chatroulette’de kız bulmak neredeyse Omegle’den çok daha zor.  Bu yüzden bazı yolları size anlatacağız ancak bunun herhangi bir garantisi yok.

Eğer kızlarla konuşmanın garanti bir yolunu istiyorsanız, chatroulette’de premium token almanız muhakkak gerekiyor. Chatroulette’nin bedava olan bazı servisleri bulunuyor. Size bunlardan nasıl yararlanıp kız bulabileceğinizi anlatacağız.

Chatrulet Kız Bulmak için Öneriler - Adımlar
        Öncelikle Chatroulette’de “Profile and Settings” butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sekmelerden “Account” u seçip bedava bir üyelik almanız. Üyelik aldıktan sonra detaylı olarak bilgilerinizi Chatroulette’ye İngilizce olarak girin. Bu bilgileri “Info” ve “Tastes” bölümünden seçebilirsiniz.

Tastes bölümüne kızların hoşuna gidebilecek müzik tarzlarını eklemeye çalışın ve bu konuda birazcık detaylı olmayı deneyin. Çünkü sizin beğenileceğini düşündüğünüz şeyler veya kimseler aslında hiç bilinmiyor veya beğenilmiyor olabilir. Daha fazla seçenek sizlere daha çok kız bulma şansı verecektir.

Bu işlemleri ayarladıktan sonra chat yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sizin kızlarla konuşma ihtimalinizi yükseltecektir ancak yüzde yüz kızlarla konuşmanıza fırsat verecek bedava bir sistem Chatroulette’de bulunmuyor. Chatroulette de zaten bundan para kazanıyor.

Chatroulet Premium Kullanma -Avantajları
        Eğer premium token alırsanız bu tokenle 10 dolar karşılığında 100 premium konuşma hakkında sahip olacaksınız. Yani partnerlerinizi istediğiniz gibi seçebileceksiniz. İstediğiniz ülkenin kızlarını aratabilir ve bu kızlarla dilediğinizce konuşabilirsiniz.

 Aynı servisi Chatroulette 50 dolar için 500 premium konuşma vererek de sağlıyor. Yalnız token almanız siteden banlanmayacağınız anlamına da gelmiyor. Site yönetimi kurallar açısından oldukça sıkı ve sizin siteyi sabote etmenize izin vermeyeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder