Direk Sohbete Giriş

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Yeni Zellanda Chat Siteleri

yeni zellanda chat chatnz
Yeni Zellandalılarla Chat Yapma
           Eğer Yeni Zelanda’dan partner arıyorsanız bunları normal chat odalarından veya omegle’den bulmanız bir hayli zor olacak bu yüzden Yeni Zelanda’dan bir partner bulmak için bu ülkenin kendine ait chat sitelerini bulmak zorunda kalırsanız.

Biz de size bu yazımızda Yeni Zelanda chat siteleri için alternatiflerden bahsedeceğiz.

Yeni Zellanda için Kullanabileceğiniz Ücretsiz Kameralı Chat
Newzealand.youromegle.com
bu sitelerden biri ve oldukça başarılı bir site diyebiliriz. Omegle’nin eski sürümüne benzer bir site olan bu versiyonda bir sürü Yeni Zelandalı partnerler bulabileceksiniz.
Sitede genellikle İngilizce konuşuluyor ve sitenin tamamı İngilizce. Eğer kamerayla konuşmak istiyorsanız Video Chat kullanabilir, eğer yazıyla konuşmak istiyorsanız Text Chat’i kullanabilirsiniz.

 Siteyi 18 yaşının altında kullanıcıların kullanması yasak. Zaten biz de reklamlarından dolayı siteyi 18 yaşında altında kimselerin kullanmasını önermeyiz. Omegle’de bulduğunuz kaliteyi burada da bulacaksınız ancak facebook beğenileri eklentisi burada mevcut değildir.

Chatnz.com sizin için bir başka önemli alternatif site ve Yeni Zelanda’da da site oldukça meşhur, birçok Yeni Zelandalı bu sitede sohbet ediyor. Eğer siz de bu güzel ülkeden bir partner edinmek istiyorsanız Chatnz.com ile kendinize birçok partner edinebilirsiniz. Siteyi kullanmak için öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor. Kendinize bir kullanıcı adı, şifre seçerek ve normal bilgilerinizi girerek bir üyelik elde edebilirsiniz.

Findsomeone.co.nz bir arkadaşlık sitesi olduğu kadar aynı zamanda bir chat sitesi. Burada kendinize chat sayfalarından birer partner bulabilirsiniz. Sisteme üye olmak için herhangi bir ücret istenmiyor. Chat servisini de kullanmak ücretsiz. Eğer Yeni Zelandalı bir partner arıyorsanız bu siteyi de denemenizi öneririz.

0 yorum:

Yorum Gönder