Direk Sohbete Giriş

23 Eylül 2013 Pazartesi

Chatpig Alman Webcam Chat

chatpig webcam chat
Chatpig kaliteli bir webcam chat sitelerinden biri… Bu sitede chat yapabilmek için sadece sisteme bir kullanıcı adı girmeniz yeterli. Chatpig’de birçok kadın ve erkek kullanıcı bulunuyor. Bu kullanıcıların cinsiyetlerini sahip oldukları kullanıcı adlarıyla anlamanız mümkün.

Chatpig Chat Özellikleri
        Chatpig birçok chat rulet sitesinin sahip olmadığı bazı özellikleri ayağınıza kadar getiriyor. Sistemde bulunan birkaç buton var ve bu butonlarda sizlerin isteklerini yerine getirecek düzeyde.

Chat odası sistemi üzerine kurulmuş bir sistemi olan chatpig’de ana sayfada bulunan kadın işaretinin üzerine tıkladığınızda sadece kadınlarla chat yapma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Erkek işareti ise erkeklerle chat yapma üzerine. Meet butonuyla kendinize bir arkadaşlık sisteminden partner bulabilir Grope butonuyla da hayatınız hakkında önemli ipuçları alabilirsiniz.

Ayrıca chat odasının üst kısmında bulunan bazı seçeneklerde sizlere kadın kullanıcıları bulmanıza yardım olacaktır.

Üye Arama - Dil Seçenekleri - Cinsiyete Göre Eş Bulma
       Chat odasının üzerinde bulunan erkek görüntüsü sadece erkekleri listelemenize ve kadın simgesi de sadece kadınları listelemenize yardımcı olacaktır. Site aynı zamanda çeşitli dillerde de hizmet veriyor. İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Portekizce olarak siteyi çeşitli dillerde kullanabilirsiniz. Bu da sitenin dünya çapında olmasını sağlamış.

Aynı zamanda daha önce konuştuğunuz bir partneri bulmanız için sitenin search member butonu da bulunuyor. Tamamen ücretsiz olan siteyi kullanmanız için 18 yaşının üstünde olmanız gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder