Direk Sohbete Giriş

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Sahte Webcam Kullanma Programları

"sahte webcam chat programları
Omegle ve Chat Rulet Sahte Kamera Kullanma
       Sahte webcam kullanma programları artık Omegle veya Chat Rulet gibi sitelerde sıkça gördüğümüz küçük bilgisayar programları. İnsanlar bu programları chat sayfalarında şakalaşmak, kameraları olmadığı taktirde kullanmak için kullanıyorlar. Bu da oldukça faydalı hale getirebiliyor programları…

Bu yazıda sahte kamera kullanma programlarından popüler olan Manycam, Splitcam ve Gormedia anlatımına yer verilmiştir.

Aynı zamanda diziler ve filmler yayınlayanlar da arada bir karşımıza çıkabiliyor. Bu yazımızda size len popüler sahte webcam programlarını tanıtacağız. Elbette ki ücretsiz
olanları…

Manycam 
     Manycam sahte webcam programlarının arasında en popülerlerinden biridir. Omegle veya chat sitelerinde kullanabilen bu sahte webcam programı ücretsizdir. Kullanımı kolay ve görüntü kalitesini düşürmeden yayın yapar. Çok fonksiyonludur, birçok değişik uzantılı fotoğrafları ve videoları kabul etmesinden dolayı kullanışlıdır.

Splitcam
        Splitcam, Manycam benzeri meşhur programlardan biri. Oldukça sevilen programlar arasında bulunan splitcam hemen hemen manycam ile aynı özellikleri taşımaktadır. Küçük bir program olan Splitcam kullanılması kolay bir programdır. Birçok dosya uzantısını kabul eder. Kalitesi bedava bir programa göre tartışılmayacak kadar iyidir.

Gormedia
       Gormedia bir başka bedava fake webcam programlarından biridir. Kendi masa üstünüzü karşıya yansıtabileceğiniz gibi, bir fake webcam’de yapabileceğiniz tüm işlemleri Gormedia ile yapmanız mümkün. Ancak biraz İngilizce bilmeniz gerekiyor.

Diğer ücretsiz webcam programlarından biraz daha karmaşık yapıya sahip bir program. İngilizce bilmiyorsanız diğer seçenekleri değerlendirmeniz daha iyi olur. Programda görüntü kalitesi yüksek, kabul edilen uzantılar ise sınırlı. Fotoğraf, gif ve video yayınlama özellikleri mevcut.

0 yorum:

Yorum Gönder