Direk Sohbete Giriş

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Chat Rulet Kız Bulma Taktikleri

chatrulet kız bulma
Chat Rulet Kız Bulma Yöntemleri
        Chat Rulet’te kız bulma yöntemleri sizleri en çok zorlayan konulardan biri olacak. Bu tarz sitelerin geneli çoğu zaman kalabalık olmuyorlar. Bu yüzden öncelikle kaliteli bir chat rulet sitesi sizin önceliğiniz olmalıdır.

Kaliteli bir chat rulet sitesinde birçok kadın kız bulabilirsiniz. Tabi iş bulmakla bitmiyor elbette. Bulduğunuz birini nasıl elinizde tutabilirsiniz. Size bu konuda çeşitli tavsiyeler ve önerilerde bulanacağız.

Sahte Kamera Kullanmayın!
          Öncelikle biriyle tanışmak için girdiğiniz chat rulet sitesine fake webcam programıyla
girmemenizi öneririz. Eğer kameranız yoksa bile bu programlarda kendi görüntünüzü kullanın ki karşınızdaki kişiler sizden etkilenebilsin.

 Aksi taktirde başka birinin resmini veya görüntülerini kullanarak o kişiyi kendinizden hoşlandırmayacaksanız ve gerçeği öğrendiğinde sizin için büyük bir hayal kırıklığı olacak.

Kamerada Uygunsuz Giyinmeye Dikkat - Aktif ve Konuşkan Olun
         Kamerada asla soyunmayın ve konuşurken de kızın tarzını inceleyerek konuşmaya dikkat edin. Zira bu tarz chat sitelerinde çoğunlukla Türk’ten çok yabancı kızlarla bulaşacaksınız ve onlar konuşma konusunda daha serbest olabiliyorlar.

Tabi bu konuda nabzı biraz yoklamanız sizler için daha iyi olacak. Konuşmak için daha fazla konu bulabilmek için kızın nelerden hoşlandığını öğrenmenizi öneririm. Bu muhabbetinizin daha uzun olmasına neden olacaktır.

Popüler konulara değinmeyi ihmal etmeyin hatta mümkünse aklınızda bir liste yapın ve muhabbetin tıkandığı yerde başka bir konudan bahsetmeye başlayın. Onun hoşlandığı şeylerden bahsetmek, onun sizin ilginizi çekmenize neden olacaktır. Özellikle düşüncelerinizi destekliyorsa bilin ki sizden hoşlanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder