Direk Sohbete Giriş

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Sitene Bedava Kameralı Chat Kur

bedava sohbet odası kur
Kameralı Chat Odası Kurma
Sohbet etmek için chat sitelerine girenlerin bir süre sonra arayışları kameralı chat üzerine oldu.

Ancak kameralı chat genelde sürekli değişen kişilerle aynı ortamda buluşmayı zor kılan bir sisteme sahip olduğundan kişilerin arayışları kendilerine oda açabilecekleri siteler olmaya başladı.

Tinychat
Tinychat de bu hizmeti sağlayan sitelerden biri. Kendinize ait oda açıp istediğiniz herkesi diğer hesaplarınız aracılığıyla davet edebilme olanağınız var. Bu da sizin sosyal bir platformda tanıdığınız kişilerle görüşmeniz, onları da diğerleriyle tanıştırmanız gibi faaliyetlerde bulunabilmeniz için bir
alternatif.

Kendinize oda açabileceğiniz ve chat yaptığınız bir kitle dahi oluşturabileceğiniz dünya çapında gelişmiş bir kitleye hitap eden siteler elbette ki bu ihtiyacı da karşıladı.

Whocchat
Whocchat kameralı sohbet ederken kendinize ait bir oda açabileceğiniz veya başkalarının odalarında rahatça takılabileceğiniz sitelerden biri .kendinize ait odanızda istediğiniz kişilerle konuşabilme olanağınız ve aynı odada aynı kişilerle görüşme şansınız var

Camzap
Kameralı sohbet esnasında bir oda açabileceğiniz veya bir odada bulunarak chat yapabileceğiniz sitelerden biri de camzap.

Camzap, üyelik almanızla beraber kendi odanızı oluşturmuş oluyorsunuz ve odanıza chat yaptığınız herkesi dahil ederek genişlemesini, bir kitleyle konuşabilmeyi ve chat için geri döndüğünüzde sizi bekleyenlerin olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Camfrog
Camfrog da sizin bir arada sohbet edebileceğiniz, kanallar yoluyla da kalıcı yer edinebileceğiniz bir chat oluşumu. Geri döndüğünüzde beğendiğiniz bir sohbetin içinde kendinizi bulmanız olası.

Kendi tercihlerinize göre bulunduğunuz odada tanıdıklarınız, arkadaşlarınız ve alışık olduğunuz muhabbetler elde edebilmeniz için güzel bir seçenek.

0 yorum:

Yorum Gönder