Direk Sohbete Giriş

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Chatraw Verify ve Login

chatraw login
Chatraw Login Olma
         Chatraw dünyanın en meşhur chat kanallarından biri… Burada chat rulet tarzı bir sistem bulunuyor. Buradan istediğiniz gibi chatte görüntülenen kadınları izleyebilirsiniz.

Bu herhangi bir üyelik gerektirmiyor. Ancak burada üyeliğinizi kullanmanız için 18 yaşında olmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyor. Ancak bu doğrulamanın da bir bedeli oluyor. 18 yaş üstü için bir site olan Chatraw, 18 yaşının altındakiler için uygunsuz bir
sitedir.

Chatraw "Verify" ile Yaş Onayı ve Chat Başlama
       18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulmanız için öncelikle “verify” butonuna basıp karşınıza çıkan sayfanın en üstünden register butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu butona basınca hemen karşınıza bir kayıt formu çıkacak.

Burada mail adresinizi, şifrenizi ve kullanıcı adınızı doğru olarak girdikten sonra, herhangi bir mail aktivasyon işlemi olmadan hesabınız kabul ediliyor.

Ücretli Chat Yapma Basamağı?
       Verify işleminden sonraki kısım ise biraz sıkıntılı çünkü “verify” işlemi sadece kayıt olmakla bitmiyor. Buradaki servis size ödeme yapmanızı istiyor. Yaklaşık aylık 70tl isteyen siteye ister paranızdan feragat edip, seksi kızlarla konuşabilirsiniz; isterseniz birçok alternatif chat sitesini deneyebilirsiniz. Sitenin çeşitli ödeme şekilleri de bulunuyor. Aylık 70 tl isteyen site, 1,5 yıllık 240 tl, deneme için ise üç günlük 20 tl ödemenizi öneriyor.

 Gayet yüksek meblağlar karşılığında çalışan siteyi binlerce kullanıcı kullanıyor. Bu da aslında biraz da müşteri memnuniyetini gösteren bir durum… Aslında deneme sürümünün olması da bir avantaj sayılır. Böylelikle rahatça sitenin nasıl olduğunu kısa sürede anlayabilir ve paraya değer olup olmayacağı düşüncelerine kapılabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder