Direk Sohbete Giriş

10 Haziran 2013 Pazartesi

Rastgele Camda Chat: Flipchat

flipchat
Rastgele Kameralı Sohbet: Flipchat
     16 yaş üzeri kişilerin bulunduğu sohbet sitesi olan Flipchat, dünyanın genelinde hizmete açılmış sohbet siteleridir.

Chatrulet, Omegle gibi görüntülü sohbet siteleri arasında yer almaktadır. Kameralı sohbetin keyfini çıkarmak isteyen bireyler için, güzel bir sohbet platformudur.

Kameranızın ve mikrofonunuzun olması, sizler için yeterli olacaktır. Bu sayede hem konuşabilecek hem de birbirinizi görebileceksiniz.

Detaylı Özellikler için Login Ol
    İnternet üzerinden giriş oldukça kolay olan bu sisteme giriş yapabilmek için kullanıcı adınızı yazmanız ve “Login” yazısında tıklamanız yeterli olacaktır. Ülkeye göre araştırma yaparak burada, Türkiye’nin özel sunucusuna bağlanabilirsiniz. Her ülkeye özel bir sunucu bulunmaktadır. Sizin IP adresinizi özel olarak tanıyan sistem, sizi Türkiye’nin özel sunucusuna yönlendirecektir. Eğer dünya genelinde ve farklı ülkelerin sunucusuna bağlanmak istiyorsanız ülkeye göre araştırma yaparak, hemen sohbete başlayabilirsiniz.

Flipchat sitesinden ban yediyseniz, ban açma hakkındaki diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz. Flipchat, internet üzerinde yayın yapan ve ücretsiz olan bir sistem olduğu için son günlerde aşırı derecede kullanıcı toplanmıştır. Diğer sohbet kanallarının aşırı derecede kullanıcı alması, zamanla çökmesine ve sorunlar oluşmasına neden olmaktadır. Flipchat sohbet sitesini deneyerek ne kadar güzel olduğunu anlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder