Direk Sohbete Giriş

8 Haziran 2013 Cumartesi

Omegle Benzeri Siteler

omegle gibi siteler
Omegle Türü Siteler
      Günümüz dünyasının en etkili iletişim araçlarından birisi şüphesiz internet. Bu yüzden internet ortamında kurulan arkadaşlıklar da bir hayli fazlalaşmaya başladı. Bunu sağlamaya yönelik birçok kaliteli arkadaşlık sitesi mevcut.

Omegle.com ise bu konuda önde gelen, girildiğinde ise o bölgeden kişileri bir araya getiren global bir kameralı chat sitesi.

Örneğin bir tür görüntülü chat sistemi olan Omegle, sadece bulunulan yöreden değil, dünyanın her yerinden arkadaşlıklar kurmanızı sağlamaya yönelik bir sistem. Omegle gibi kaliteli birçok site mevcut, bunlardan bazılarını belirtecek olursak:

Omegle Gibi Kameralı Chat Siteleri
Chatroulette:  En çok tercih edilen sohbet sitelerinden biri olan Chatroulette’ de üye olmaya ve ücret ödemeye gerek yok. Chatroulette Türkiye ile sesli ve kameralı chat yapmak mümkünken, sistem herkese açık.

Bazoocam: Bu site Türkiye kameralı sohbet odası olma özelliği taşıyor. Üyelik gerektirmeyen bu sitede online olarak hemen kameralı sohbete başlanabiliyor.

Streamberry: Bu site de yine kameralı sohbet odası olma özelliği taşımakta. Siteye giriş için 18 yaş üstü olmak gerekiyor.

Chatroulette Rusya: Bu site Ruslarla tanışıp arkadaş olmak isteyen insanlar için ideal. Üstelik kameralı chat yapma imkânı da mevcut.

iMeetzu:  2009 yılından beri Türkiye ve Türkçe kameralı chat hizmeti veren bu site, arkadaş bulmanıza oldukça yardımcı olacak nitelikte.

İtagle: Ülke sınırlarını aşan arkadaşlıklar kurmak isteyen insanlar için İtalya kameralı chat hizmeti veren kaliteli bir site.

Chatpig: Chatroulette’ e göre küçük olan bu site, yine kameralı sohbet odalarında arkadaş bulmanızı kolaylaştıracak türler arasında.

Wocchat: En eski arkadaşlık sitelerinden biri olan Wocchat’in açılımı World of Chat.

Camskip: Yine Türkçe kameralı sohbet deneyimi yaşayabileceğiniz kaliteli bir site.

Chatrandom:  İstediğiniz dilde, istediğiniz insanlarla tanışmanızı sağlayacak, ücretsiz ve üyelik gerektirmeyen, aradığınızı bulabileceğiniz  ve kameralı sohbet edebileceğiniz bir site.

0 yorum:

Yorum Gönder