Direk Sohbete Giriş

26 Ocak 2013 Cumartesi

Turbobit Premium Link Dönüştürücü

Turbobit Premium Link Dönüştürücü
Turbobit Premium Linkleri İndirme
En çok kullanılan upload ve download sitelerinden olan Turbobit normalde free olarak indirmelerde ilkinde süre olarak az olsa da sonraki indirmelerde uzunca zaman bekleme ve geç indirme olabiliyor.

Oysa "Turbobit Premium Link Generator" ile istediğiniz ve dornload etmek istediğiniz bölümü premium olmuş gibi direk indiriyorsunuz.
Kullanım Şekli
Yapmanız gereken çok basit; normalde turbobit.net... şeklinde uzantı varken siz başına 1 ekliyorsunuz ve 1turbobit.net.. şeklinde url elde ediyorsunuz ve enter basıp indiriyorsunuz.

Örnek indirme linki :  turbobit.net/6xjawlsriafp/iyi.Kopek.2010.DVDRip.XviD.TR.avi.htmlPremium'a dönüşmüş şekli: 1turbobit.net/6xjawlsriafp/iyi.Kopek.2010.DVDRip.XviD.TR.avi.html 

Kısacai başına 1 ekleyip girip downland diyoruz ve yüksek hızda inme başlıyor.  Ancak uygulamaya konulmuş bir sınır var. Sadece 5 kere çeviri yapabiliyorsunuz. Yani ip başına 1 adet indirme izni veriyor. 

Sizler Proxy değiştirerek ya da modemi resetleyerek defalarca indirebilirsiniz; örneğin Ultrasurf kullanımı ya da Hotspot shield vs.

0 yorum:

Yorum Gönder