Direk Sohbete Giriş

26 Ocak 2013 Cumartesi

Google Adsense Onay Teknikleri

Google Adsense Onay Teknikleri
Adsense Farkı
Google Adsense diğer hiçbir reklam şirketinde görmediğiniz titizlik; yayıncı ve yayımcı anlayışı ile diğer reklam şirketlerinden daha çok kazanan ve kazandıran bir reklam uygulama servisi.

Google Adsense başvurmak için Gmail hesabınız ile sitenizin olması yeterli; bu site telif hakkı taşıyan ve 18+ site ile uygunsuz bir site olmaması lazım (bakınız Google Adsense Kuralları).
Google Adsense Başvuru
Başvuru sayfasına gitmek için Tıklayınız Burada Gmail hesabınızla oturum açıp başvur bölümüne tıklamanız normalde yeterli; site adresi ile kişisel bilgiler ve banka bilgileri eklemeniz de gerekir.

Adsense Onayı İçin
Eğer varsa domain adınız ve hostunuz Wordpress sitesi kurun; örneğin Wordpress bilim sitesi; içerisine 7-12 adet  yazı ekleyin ve hem yan sütunlar hem ana sayfa hem de site banneri ile footer vs boş olmasın; blogger kullanıyorsanız aynı şekilde 15-25 adet yazı ekleyin ve mümkünse 3 sütunlu premium temalardan birini seçerek başvuru yapın.

Kısaca başvuru için siteniz uygunsuz olmasın; boş gözükmesin; göze hitap eden dolu ve genel bilgi veren site ile başvurmanız yararınızadır; bu şekilde onaylanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder