Direk Sohbete Giriş

9 Kasım 2013 Cumartesi

Cep Telefonundan Çoklu Twitter Yönetme

Çoklu Twitter Hesabına Giriş
Eğer cep telefonunuzdan çoklu Twitter eklemek istiyorsanız veta twitter’da birden fazla hesap yönetiyorsanız, sizlere cep telefonuna uyumlu olan ve hiçbir şekilde program gerektirmeyen çoklu Twitter yönetme uygulamasını tanıyacağız.

tweeetdeck kullanımı çoklu twitter giriş
Normalde birden fazla Twitter hesabını aynı tarayıcıdan yönetmeniz mümkün değil. Sizlere tanıtacağımız bir site ile artık bunu yapabilmeniz oldukça mümkün. Üstelik bu site sadece cep telefonları için değil, laptop için de masaüstü için de oldukça uygun ve kullanması kolay.

Önerilen site ve Adımlar
Eğer bu uygulamayı eğer cep telefonunuzda kullanacaksanız, sizi şaşırtacak derecede kolay olduğunun farkına varacaksınız. Yapmanız gereken tek şey tweetdeck.com’a girmek olacak. Bu site kullanıcılarına birden fazla hesabı kullanmasına izin veren Twitter tarafından da tavsiye edilmiş bir site. Bu yüzden gönül rahatlığıyla çoklu twitter kullanımını buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım
Sitenin ana sayfasına gidin ve Sign In butonuna basın ve bir hesap oluşturun. Eğer zaten bir hesabınız varsa kayıt olmanıza gerek yok.Direk olarak siteye giriş yapabilirsiniz. Siteye kayıt sadece dakikalarınızı alacak. Sizlerden doldurulması istenen formda sadece email ve şifre isteniyor. Siteye giriş yapın ve Twitter hesaplarınızı siteye ekleyerek kullanmaya başlayın. Yapılması oldukça kolay olan bu yöntemle cep telefonunuzdan hiçbir sıkıntı yaşamadan çoklu twitter kullanımını ve yönetimini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntem tamamen ücretsizdir. ve Twitter’ın önerdiği yöntemlerden biridir.

0 yorum:

Yorum Gönder