Direk Sohbete Giriş

6 Ekim 2013 Pazar

Camzap 18+ Kameralı Sohbet

Camzap Özellikleri
Sitenin en ön planda olan özelliği chat rulet özelliği. Bu özellik zaten sitenin ana sayfasına girdiğinizde ilk ön plana çıkan bir özellik.

camzap kameralı sohbet
Chat ruleti bu sitede herhangi bir üyelik gerektirmeden kullanabilirsiniz. Ancak Camzap sadece 18 yaşında olanlar veya daha büyük olanlar için uygun bir site. Eğer 18 yaşına daha gelmediyseniz bu siteyi kullanmanızı tavsiye etmeyiz.

Ücretsiz Chat Rulet Sohbet
Camzap’de chat rulet tamamen ücretsiz ve dilediğiniz gibi partnerlerinizle konuşabilir ve yeni insanlarla sohbet edebilirsiniz. Sitenin artıları bir hayli fazla…

Üye olduğunuz taktirde sitede kendi chat odanızı açabilir ve burada farklı ülkelerden insanlarla tanışabilirsiniz. Camzap’in dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan Okyanusya’da bulunan Vanuatu’dan bile üyeleri bulunuyor.

Camzap Sosyal Ağ ve Desteklediği Diller
Chat sayfalarınız ziyaretçiler tarafından ziyaret edilebilir ve burada özel mesaj sistemiyle de chatleşebilirsiniz. Aynı zamanda sitede bir sosyal ağ da bulunuyor. Bu sosyal ağda istediğiniz insanları arkadaşınız olarak ekleyebilir veya size gelen arkadaşlık tekliflerini kabul edebilirsiniz. Ancak site 18 yaş üstü unsurları barındırıyor. Eğer bu konuda hassassanız girmenizi pek tavsiye etmeyiz.

Camzap tamamen İngilizce bir site ve başka dillerde de birkaç altenatifi bulunabiliyor. Sitenin İngilizce, Rusça, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Japonca, Hintçe ve Arapça versiyonları da bulunuyor. Eğer bu dillerden birini biliyorsanız Camzap’i rahatlıkla kullanıp kendinize yeni partnerler bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder