Direk Sohbete Giriş

28 Haziran 2013 Cuma

Omegle Benzeri Chat: Iddin

iddin chat
Iddin.com
Iddin.com, Omegle tarzı bir sitedir. Site içerisinde görüntülü ve sesli bir şekilde sohbet etmek mümkündür. Kendinize özel profil oluşturabilecek ve resimlerinizi buraya ekleyebileceksiniz.

Tamamen ücretsiz bir şekilde hizmete açılan site, dünya genelinde hizmet veren bir sohbet sitesidir. Iddin.com sohbet platformunda isterseniz kendi ülkenizin odalarına, isteseniz de farklı ülkelerin odalarına bağlanıp sohbete başlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet verildiği için dilediğiniz saat kadar sohbette
kalabileceksiniz. Ayrıca kameralı sohbetin tadını burada çıkarabileceksiniz. Çünkü birçok kişiyle görüntülü bir şekilde sohbet edebilecek, aynı anda sesli olarak konuşabileceksiniz.

İnternet Üzerinden Kızlarla Kameralı Sohbet
          Kış akşamları sohbet ortam oluşturmak oldukça zordur. Çünkü havaların soğuması ve yağışların başlaması nedeniyle birçok kişi, evlerinden çıkmak istemeyecek ve kış gecelerini sıcak evlerinde geçirmek isteyecektir. Evde sohbet ortamı oluşturmak içinde ihtiyacınız olan şeylerden birincisi bilgisayar, ikincisi ise internet bağlantısıdır. Bu ikisi sayesinde günleriniz ve saatleriniz güzel geçecektir.

Iddin.com sohbet platformu sizler için bir farklılık olacaktır. Burada farklı ülkelerden insanlarla sohbete girebileceksiniz. Eğer dil biliyorsanız güzelce sohbet ortamı oluşturmanız daha kolay olacaktır. Çünkü Türk olmanız ve yabancı dil bilmeniz, yurtdışında yaşayan yabancı insanların ilgisini çekecek ve sizlerle konuşmak isteyeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder