Direk Sohbete Giriş

14 Haziran 2013 Cuma

Chatroulette Premium

chatrulet premium
Chatroulette Premium Olma Tanıtım
       Değişen zaman ve gelişen dünya, eğlence anlayışlarımızda da oldukça köklü farklılıklar yarattı. Eskiden vakit geçirmek için dışarıya çıkmaktan başka yol bulunamazdı.

Fakat artık teknolojinin en büyük icatlarından birisi olan internet aracılığı ile, çok farklı deneyimleri yaşamak mümkün. Bunlardan birisi de tanımadığımız insanlarla arkadaşlık kurmamıza vesile olacak nitelikte sohbet siteleri.

Tüm dünya ülkelerindeki insanlar tarafından kullanılan bu sitelerden en bilindiklerinden birisi Chatroulette. 10 milyondan fazla kullanıcısı olduğu tahmin edile
n site 2009 yılında Bir Moskova Üniversitesi öğrencisi tarafından kurulmuş.

Günümüzde en çok kullanıcısı ABD’den bulunuyor. Sitede pornografik görüntü yayınlanması yasak, fakat bu tür sitelerde bu görüntülere mutlaka rastlanılıyor.

Üyeliksiz Rastgele Kameralı Sohbet
       Tamamen ücretsiz olan sitede üyelik şartı da bulunmuyor. Rastgele kameralı sohbete olanak tanıyan bir site olması münasebetiyle yaş sınırı 18+ olarak belirlenmiş. Site ücretsiz fakat, çeşitli ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler için ücretli Premium seçeneği bulunuyor.

Chatroulette Premium Özellikleri ve Ücreti
       Chatroulette Premium kodu alanlar, örneğin sadece kızlarla sohbet etmek istiyorlarsa bu ayrıcalığa hak kazanıyorlar.

Premium ‘da ücret ise; 100 Premium kullanıcısına ulaşmak için 10 $ olarak belirlenmiş. Eğer ulaşmak istediğiniz kişinin fazla olmasını istiyorsanız gözden çıkarmanız gereken miktar 50$. Bu da tam 500 Premium kullanıcısı demek. Böylece ayrıcalıklı olarak sohbet etme imkanı bulabiliyorsunuz.

Global Kameralı Sohbet
    Chatroulette gibi kaliteli siteler sayesinde, dünya üzerinde çok farklı bölgelerden sağlam arkadaşlıklar ve dostluklar kurulabiliyor. Ya da yıllardır beklediğiniz ama bir türlü karşınıza çıkmayan ruh eşiniz de, belki sizi burada bekliyordur.

Denemeden bilemezsiniz! Farklı heyecanlar tatmak, eğlenceli vakit geçirmek, değişik insanlarla ve kültürlerle tanışmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken siteye giriş yapmak. Ondan sonra bu büyülü dünyanın içerisinde, neden daha önce bu deneyimi yaşamadığınızı sorgulayabilirsiniz!

0 yorum:

Yorum Gönder