Direk Sohbete Giriş

6 Ocak 2013 Pazar

PES 2013 Taktikleri

PES 2013 Taktikleri
PES 2013 Dizilim Ve Genel Öneriler
Beğenilen futbol oyunu PES yeni yılda da güncel versiyonu ile karşımızda.

Bizler diğer yazılarımızda PES 2013 için genel öneriler; en iyi takımlar ile en iyi oyuncuları değerlendirmiştik.

Bu yazıda ise genel olarak PES taktikleri, dizilimler ile savunma hattı ve ileri gol atma ayrıca ara pas ve gol konusu işlenmiştir.


Taktik Önerileri

4-4-2 ya da 5-3-2 şeklinde önerilerim olmayacak takımın oyuncu profiline göre diziliş belirleyebilirsiniz ama defans futbolcularını önde tutmamaya ve orta sahayı daha kalabalık tutmaya özen gösterin.Kontrollü futbol derken defansa yaslanıp rakibin pozisyonlarını savuşturmaktan bahsetmiyorum, öncelikli olarak defansta çok fazla pas trafiği oluşturmayın, şutla uzaklaştırmaya tercih edin ya da rakip fazla kalabalık değilse kanatlara doğru paslar atabilirsiniz.

Defans Çizgisi?
Defans yapmanın en önemli detayı üzerine yoğunlaşıyorum rakip oyuncu size doğru gelirken asla üstüne gitmeyin, onunla birlikte ceza sahanızın önüne kadar gelin o zaman dilimine kadar defansınız yerleşmiş olacaktır ve o zaman topu çalmak için pres yapın.Ara paslarını da geçirmemek için sürekli olarak defansınızı geride tutmaya özen gösterin.

Gol konusunda ise biraz daha yeteneğinizi konuşturmanız lazım, ancak çaprazdan çektiğiniz şutlar skora olumlu yansıyacaktır. Şimdi oyunun keyfini çıkarmaya başlayın, yazdıklarım tamamen kişisel düşüncelerimdir sizlerde düşüncelerinizi yorum alanından bizlere ulaştırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder